Zwembad ecologisch verwarmen

Lagere energie kosten
Hogere temperaturen
Langere instraaltijd vergeleken met andere systemen

Uw zwembad of zwemvijver ecologisch en milieubewust verwarmen doet u het best aan de hand van zonnecollectoren. Bij Blozoen Europe NV weten wij hier alles van. Wij zijn een Belgische fabrikant van de Blozoen zonnecollectoren die water opwarmen, zodat u gedurende het gehele seizoen kunt genieten van een aangename duik in uw zwembad. Verleng uw zwemseizoen en kies voor onze ecologische zwembadverwarming.

Benieuwd naar de opties voor uw zwembad? Klik op de knop hieronder voor vragen of een offerte!

Neem contact op
Zonnecollectoren grond - Blozoen
Zonnecollectoren dak - Blozoen

Uw zwembad of zwemvijver ecologisch verwarmen

Door gebruik te maken van zonne-energie om uw zwembad of zwemvijver ecologisch te verwarmen, kiest u voor verwarmen met een duurzame, hernieuwbare energiebron. Dit komt niet alleen u, maar ook het milieu ten goede. Bovendien springt u ook rationeel om met uw verbruik, wat grote energiebesparingen als gevolg heeft. Onze zonnecollectoren hebben hun lange levensduur al ruimschoots bewezen. Onze oudste projecten met ecologische zwembadverwarming draaien ondertussen reeds 30 jaar en dit op volle capaciteit, mede dankzij duurzaam materiaalgebruik, de uiterste gebruiksvriendelijkheid en het heel eenvoudige onderhoud. Genoeg redenen dus om niet langer te twijfelen om een zonnecollector nabij uw zwemvijver of zwembad te laten installeren om dit ecologisch te verwarmen.

Contacteer onze specialisten voor ecologische zwembadverwarming

Wilt u uw zwembad ecologisch verwarmen door gebruik te maken van zonnecollectoren? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Blozoen Europe NV. Bel hiervoor naar +32 474 76 52 36 of stuur een e-mail naar barbara@blozoen.com. Wij garanderen een snelle respons en vertellen u alles over de mogelijkheden van ecologische zwembad- en zwemvijververwarming.

Zonnecollectoren dak - Blozoen