Een zonnecollector in de vorm van een koepel

Lagere energie kosten
Hogere temperaturen
Langere instraaltijd vergeleken met andere systemen

Voor het laten plaatsen van een zonnecollector in de vorm van een koepel, doet u het best beroep op Blozoen Europe NV uit Wevelgem. Wij zijn gespecialiseerd in het fabriceren en plaatsen van zonnecollectoren in de openbare- en privésector voor het verwarmen van zwembad- en zwemvijverwater.

Benieuwd naar de opties voor uw zwembad? Klik op de knop hieronder voor vragen of een offerte!

Neem contact op
Zonnecollectoren dak - Blozoen
Zonnecollectoren dak - Blozoen

Een zonnecollector die eruitziet als een koepel

Als u door onze ervaren medewerkers een zonnecollector bij uw zwemvijver laat plaatsen, wordt de koepel van ’s morgens tot ’s avonds beschenen door de zon. Dankzij de grote diameter van 2,56 meter en de sferische vorm van de zonnecollector, staat de koepel altijd loodrecht tegenover de zon. Dit zorgt voor een veel langere instraaltijd en voor voldoende opslag van zonne-energie. In de koepel bevindt zich een buis die deze zonne-energie opvangt en omzet in warmte. Zo kunt u op een duurzame en goedkope manier uw zwembad- of zwemvijverwater verwarmen en gedurende het gehele seizoen genieten van een aangename watertemperatuur. Ga voor een lage energiefactuur en kies voor Solar zwembadverwarming. Onze collectoren hebben ondertussen hun meer dan 25-jarige duurzaamheid bewezen, mede dankzij de gebruiksvriendelijkheid en het eenvoudige onderhoud.

Vraag meer informatie over dit product

Bent u benieuwd naar de voordelen van een zonnecollector en heeft u interesse om zo’n koepel te laten installeren? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers van Blozoen Europe NV en vraag meer informatie over dit interessante product om uw zwembadwater mee te verwarmen. U kunt bellen naar +32 474 76 52 36 of een e-mail sturen naar barbara@blozoen.com. Wij garanderen een snelle respons en helpen u graag verder.

Zonnecollectoren grond - Blozoen