Uw zwembad ecologisch verwarmen

Lagere energie kosten
Hogere temperaturen
Langere instraaltijd vergeleken met andere systemen

Uw zwembad of zwemvijver ecologisch en milieubewust verwarmen, doet u het best aan de hand van zonnecollectoren. Blozoen Europe NV uit Wevelgem weet hier alles van. Wij zijn een Belgische fabrikant van zonnecollectoren die water opwarmen, zodat u gedurende het gehele seizoen kunt genieten van een aangename duik in uw zwembad. Verleng uw zwemseizoen en kies voor onze ecologische zwembadverwarming.

Benieuwd naar de opties voor uw zwembad? Klik op de knop hieronder voor vragen of een offerte!

Neem contact op
Zonnecollectoren grond - Blozoen
Zonnecollectoren dak - Blozoen

Uw zwembad of zwemvijver ecologisch verwarmen

Door gebruik te maken van zonne-energie voor het ecologisch verwarmen van uw zwemvijver of zwembad, kiest u voor verwarmen met een duurzame, hernieuwbare energiebron. Dit komt niet alleen u, maar ook het milieu ten goede. Bovendien springt u ook rationeel om met uw verbruik en kunt u uw zwembad goedkoop verwarmen, wat grote energiebesparingen als gevolg heeft. Onze zonnecollectoren hebben hun lange levensduur al ruimschoots bewezen. Onze oudste projecten met ecologische zwembadverwarming draaien ondertussen reeds 30 jaar en dit op volle capaciteit, mede dankzij duurzaam materiaalgebruik, de uiterste gebruiksvriendelijkheid en het heel eenvoudige onderhoud. Genoeg redenen dus om meteen een zonnecollector nabij uw zwemvijver of zwembad te laten installeren om dit ecologisch te verwarmen.

Contacteer onze specialisten voor ecologische zwembadverwarming

Wilt u uw zwembad ecologisch verwarmen door gebruik te maken van duurzame zonnecollectoren? Neem dan vandaag nog contact op met de ervaren medewerkers van Blozoen Europe NV uit Wevelgem. Dit doet u door te bellen naar +32 474 76 52 36 of door een e-mail te sturen naar barbara@blozoen.com. Wij garanderen een snelle respons en vertellen u alles over de mogelijkheden van ecologische zwemvijver- en zwembadverwarming.

Zonnecollectoren dak - Blozoen