Een zonnebol voor het verwarmen van uw zwembad

Lagere energie kosten
Hogere temperaturen
Langere instraaltijd vergeleken met andere systemen

Wilt u een zonnebol aan uw zwembad laten installeren door een gespecialiseerd bedrijf? Dan is Blozoen Europe NV uit Wevelgem uw ideale partner. Wij zijn een Belgische fabrikant van zonnecollectoren voor zwembaden en -vijvers. Wilt u gedurende het gehele seizoen genieten van een zwembad met een aangename watertemperatuur die tot wel 10 graden hoger is dan onverwarmd water? Laat onze specialisten dan een Blozoen zonnebol installeren aan uw zwembad.

Benieuwd naar de opties voor uw zwembad? Klik op de knop hieronder voor vragen of een offerte!

Neem contact op
Zonnecollectoren grond - Blozoen
Zonnecollectoren grond - Blozoen

Door een zonnebol krijgt het zwembadwater een aangename temperatuur

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het verwarmen van zwembadwater en hebben al verschillende nationale en internationale projecten in de openbare- en privésector op onze naam geschreven. De zonnebol aan uw zwembad heeft een sferische vorm en zongerichte oriëntatie. De bol wordt van ’s morgens tot ’s avonds continu beschenen door de zon, wat zorgt voor een hoog rendement van 76% en het goedkoop verwarmen van uw water.

Vraag om meer informatie

Denkt u erover om een zonnebol aan uw zwembad te laten installeren zodat u dit milieuvriendelijk kunt verwarmen en geen al te hoge energiefactuur moet betalen? Dan zit u goed bij Blozoen Europe NV in Wevelgem. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over een zonnebol voor het verwarmen van uw zwembad. U bereikt ons door te bellen naar +32 474 76 52 36 of door een e-mail te sturen naar barbara@blozoen.com. U geniet bij ons van snelle service en kunt binnen de dag antwoord verwachten.

Zonnecollectoren dak - Blozoen