Solar zwembadverwarming

Lagere energie kosten
Hogere temperaturen
Langere instraaltijd vergeleken met andere systemen

Solar zwembadverwarming maakt gebruik van de hevige kracht van de zon voor het verwarmen van zwembad- of zwemvijverwater. Als Belgische Fabrikant zijn wij bij Blozoen Europe NV uit Wevelgem al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het fabriceren en plaatsen van zonnecollectoren in zowel de openbare als privésector. De zon is ideaal inzetbaar voor een milieubewuste en goedkope verwarming van uw zwembad. Lees snel verder en ontdek meer over Solar zwembad verwarming.

Benieuwd naar de opties voor uw zwembad? Klik op de knop hieronder voor vragen of een offerte!

Neem contact op
Zonnecollectoren dak - Blozoen
Zonnecollectoren grond - Blozoen

Verwarm uw zwembad met Solar zwembadverwarming

Wilt u de zon aanstellen voor de verwarming van uw zwembad? Dan maakt u een goede keuze. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag verder. Het grote voordeel van Solar zwembadverwarming is dat als u een zonnecollector laat installeren, uw energiefactuur tot wel 10 keer lager is dan wanneer u uw zwembad of zwemvijver verwarmt met een warmtepomp of gasketel. Zonne-energie is namelijk gratis, onuitputbaar en duurzaam. De zon beschijnt uw zonnekoepel en die zonne-energie wordt in een verwarmingsbuis efficiënt omgezet in warmte. Kies voor Solar voor de verwarming van uw zwembad en geniet van een langer zwemseizoen en een heerlijke watertemperatuur. Al verschillende nationale en internationale klanten deden beroep op ons voor het installeren van Solar zwembadverwarming.

Schakel de zon in voor de verwarming van uw zwembad

Heeft u interesse in Solar zwembadverwarming voor het milieuvriendelijk verwarmen van uw zwembad of zwemvijver? Of heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Blozoen Europe NV uit Wevelgem en vraag meer informatie over Solar verwarming van uw zwembad. U kunt bellen naar +32 474 76 52 36 of een e-mail sturen naar barbara@blozoen.com. U rekent bij ons steeds op snelle en uitstekende service en kunt binnen de dag antwoord verwachten. Wij staan voor u klaar als u de zon wilt inschakelen voor de verwarming van uw zwembad.

Zonnecollectoren dak - Blozoen