Solar zwembadverwarming

Lagere energie kosten
Hogere temperaturen
Langere instraaltijd vergeleken met andere systemen

Solar zwembadverwarming maakt gebruik van de hevige kracht van de zon voor het verwarmen van zwembad- of zwemvijverwater. Als Belgische Fabrikant zijn wij bij Blozoen Europe NV uit Wevelgem al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het fabriceren en plaatsen van zonnecollectoren in zowel de openbare als privésector.

Benieuwd naar de opties voor uw zwembad? Klik op de knop hieronder voor vragen of een offerte!

Neem contact op
Zonnecollectoren dak - Blozoen
Zonnecollectoren grond - Blozoen

Verwarm uw zwembad met Solar zwembadverwarming

Het grote voordeel van Solar zwembadverwarming is dat als u een zonnecollector laat installeren, uw energiefactuur tot wel 10 keer lager is dan wanneer u uw zwembad of zwemvijver verwarmt met een warmtepomp of gasketel. Zonne-energie is namelijk gratis, onuitputbaar en duurzaam. Uw zonnekoepel wordt beschenen door de zon en die zonne-energie wordt in een verwarmingsbuis efficiënt omgezet in warmte. Kies voor Solar zwembadverwarming en geniet van een langer zwemseizoen en een heerlijke watertemperatuur. Al verschillende nationale en internationale klanten deden beroep op ons voor het installeren van Solar zwembadverwarming.

Kies voor deze waterverwarmingstechniek

Heeft u interesse in Solar zwembadverwarming voor het milieuvriendelijk verwarmen van uw zwembad of zwemvijver? Neem dan contact op met Blozoen Europe NV en vraag meer informatie over deze duurzame waterverwarmingstechniek. U kunt bellen naar +32 474 76 52 36 of een e-mail sturen naar barbara@blozoen.com. U rekent bij ons steeds op snelle en uitstekende service en kunt binnen de dag antwoord verwachten. Wij staan voor u klaar.

Zonnecollectoren dak - Blozoen