Een zonnecollector aan uw zwembad

Lagere energie kosten
Hogere temperaturen
Langere instraaltijd vergeleken met andere systemen

Voor de vakkundige installatie van een zonnecollector aan uw zwembad, moet u bij Blozoen Europe NV uit Wevelgem zijn. Wij zijn een gespecialiseerde Belgische fabrikant van duurzame zonnecollectoren voor zwembaden en zwemvijvers. Wilt u uw zwemseizoen verlengen en te allen tijde genieten van een aangename watertemperatuur? Laat onze specialisten dan een zonnecollector installeren aan uw zwembad.

Benieuwd naar de opties voor uw zwembad? Klik op de knop hieronder voor vragen of een offerte!

Neem contact op
Zonnecollectoren dak - Blozoen
Zonnecollectoren grond - Blozoen

Een zonnecollector voor het verwarmen van uw zwembad

Een zonnecollector wordt meestal in de nabije omgeving van uw zwembad geplaatst, bijvoorbeeld op het dak. Onze zonnecollectoren hebben een sferische vorm en zien er dus uit als een koepel. De collectoren hebben een grote diameter en behalen, in tegenstelling tot gelijkaardige producten, een hoog rendement van wel 76% waardoor u uw zwembad goedkoop kunt verwarmen. De collector wordt niet vastgezet en u heeft dus geen last van dakperforatie. Bovendien zorgt het polyester draagvlak ervoor dat er geen mosgroei mogelijk is. Een zonnecollector is iets duurder dan bijvoorbeeld een warmtepomp, maar door het lage energieverbruik heeft u dit na een viertal jaar terug verdiend.

Verwarm uw zwembad op een duurzame manier

Wilt u een zonnecollector laten installeren om uw zwembad op een goedkope en duurzame manier te verwarmen? Neem dan contact op met de gespecialiseerde medewerkers van Blozoen Europe NV uit Wevelgem. Bel hiervoor naar +32 474 76 52 36 of stuur een e-mail naar barbara@blozoen.com. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het installeren van een zonnecollector aan uw zwembad. U geniet bij ons van snelle en uitstekende service. Als u ons contacteert, krijgt u gegarandeerd binnen de dag respons.

Zonnecollectoren dak - Blozoen